COMANDA

Cantitatea minima pentru produse personalizate precum invitatii de nunta, invitatii de botez, plicuri de bani, meniuri, etichete sticlã este de 30 de bucati.

Puteti plasa rapid si usor comanda completând formularul.

Tarife: - tipãrire invitatii: 0.49 ron/buc

            - tipãrire plicuri de bani: 0.42 ron/buc

            - tipãrire plic invitatie: 0.49 ron/buc

            - asamblare: 0.49 ron/buc

            - tipãrire meniuri: 0.99 ron/buc 

            - tipãrire carduri confirmare: 0.42 ron/buc

Preturile afisate contin TVA.

Prin plasarea si confirmarea comenzii, clientul se obliga sa ridice comanda si sa achite contravaloarea ei.


MACHETA GRAFICA

Dupã confirmarea comenzii, urmeaza ca in termen de 2 zile lucratoare, Clientul sa primeasca pe E-mail sau Whats-App macheta grafica, pentru a vedea exact cum arata textul ales pe invitatie.

Clientul are obligatia sa verifice atent macheta grafica si prin E-mail, Whats-App sau telefonic, sa isi exprime Bunul de Tipar(acordul) sau sa solicite anumite corecturi, ulterior corecturilor Clientul va primi macheta graficã modificata.

Prin Bunul de Tipar de catre Client, acesta confirma ca textul este conform cerintelor si isi asuma intreaga responsabilitate pentru eventualele greseli observate ulterior. Culorile pot suferi mici modificãri de la dispozitiv la dispozitiv.


DECLINAREA RESPONSABILITATII

In cazul in care tipãrirea se face conform machetei grafice confirmate dar totusi exista anumite greseli, responsabilitatea pentru aceste eventuale greseli vã apartine, iar din acel moment societatea noastrã nu poate fi trasã la rãspundere. De aceea va rugãm sa fiti atenti la completarea formularului de comandã.

Nu garantãm disponibilitatea tuturor produselor afisate, de aceea InvitatiiOnline.ro isi rezervã dreptul de a nu onora comanda, Clientul fiind anuntat de aceastã situatie.


 ANULAREA COMENZII

Clientul are dreptul să anunte telefonic  sau pe mail că anulează comanda, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, doar in cazul in care nu si-a dat Bunul de Tipar pentru tipãrire. 


TERMENE DE EXECUTIE SI LIVRARE

Taxã transport: - comenzi sub 239 ron – 18 lei

                             - comenzi peste 239 ron - Gratuit

Pentru produsele tipãrite durata livrãrii este de 2 zile lucrãtoare de la data Bunului de Tipar.

Produsele nepersonalizate se expediaza in 2 zile lucrãtoare.

Produsele se livreazã prin Fan Courier si se plãtesc ramburs la agentul curier.

In cazul in care societatea de curierat nu are sediul in localitatea dvs. taxa de transport va fi achitata de cãtre Client. Dar puteti opta pentru ridicare de la un sediu Fan Courier, nefiind necesar sa achitati taxe de transport suplimentare.

Taxa de transport va fi inclusa in factura.


POLITICA DE RETURNARE

In cazul in care sesizati diferente in momentul primirii coletului ca nu este intact va trebui sa intocmiti un process verbal care va fi semnat de ambele parti (Client si Agent Curier).

Cererea de returnare trebuie fãcutã in maxim 24 de ore de la primirea coletului, completând formularul de retur de pe siteul nostru.

 InvitatiiOnline.ro va solutiona reclamatia Clientului, dupa primirea si verificarea produselor returnate, iar in cazul in care considera reclamatia Clientului intemeiata, va inlocui produsele defecte in termen de 4 zile de la data constatarii neconformitatii.

InvitatiiOnline.ro isi rezervã dreptul de a nu accepta returnarea produselor cu defectiuni


 MODALITATI DE PLATA

Comenzile se pot achita ramburs sau prin virament bancar.


Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de prezentare, iar caracteristicile produselor livrate pot diferi.

Prin comandarea produselor de pe InvitatiiOnline.ro, Clientul este de accord cu Termenii si Conditiile afisate mai sus.